Who's in your head?

Mohombi - In your head
Hehe, den är lite löjlig, men den blir bra för bitar av låten kommer från Zombie - The Cranberries som är en väldigt, väldigt bra låt. Jag gillar den här "covern", bara lite löjlig såklart speciellt när jag fick se videon haha :)
Nu ska jag sova!

LOV

Jag har typ bytt min design, men det syns inte. Det är lite konstigt :) Aja, nu är det iallafall lov och jag ligger bara i sängen o slappar, man känner sig såhär utmattad, fast man kanske inte är det. Men ligger typ bara och andas, det är skönt..

Imorse var jag på en VIP-shopping på H&M, det var trevligt, man blev bjuden på frukost och fick 20% rabbatt :)
Jag köpte lite basic saker som man alltid behöver för jag kände typ att jag inte behövde något.. Blev en BH strumpbyxor & ett svart linne! Alltid bra att ha.
Sen fick jag typ "springa" till skolavslutningen, det är nått med vinterlovsavslutningar jag inte riktigt gillar, på sommarloven så tar det ju jättelång tid innan man ses igen o alla säger hejdå och har kramkalas och lite tårar osv, och när det är typ sportlov elr liknande så är det nått hejdå, men när det kommer till vinterlovet så ses man inte på tre veckor ungefär det är en tid, men inte så lång tid..Jag tycker det blir lite sådär pinsam stämning ibland för det kan kännas lite överdrivet o krama alla lärare o göra ett ståhej. Men jaja, trevligt var det iallafall! :)

Senaste bästa upplevelsen...


Såg det här i pyjamas och utan smink, jag var så lycklig att jag kom in!

Det hela började med en ensam kväll i Hammarby Sjöstad, kände för att gå en promenad, det slutade med en SKRILLEX konsert!Pursuit Of Happiness

Tycker att hon är en grymt cool artist, skulle gärna se henne live :)

Dingalingaling

När det inte har regnat har de snöat och när det inte har snöat har det blåst.. Fy vilket väder! hatar vintern.
Har tänkt på hur konstiga namn det finns... typ som Björn, vem döper sitt barn till björn, visst, lite coolt, men inte sirekt sexigt, elle snyggt... Jag är bekant med en som heter björn, från Norrland, han tror att han är värsta vikingen! Men han är rätt liten
Okej, tycker att det blev ett väldigt konstigt blogginlägg..Vi stoppar här. Och kör en låt!

RSS 2.0