Lovet

Nu är det söndag och imorgon börjar änteligen skolan! Det kommer att hända mycket dem följande veckorna, bröllop bröllopsdag och balett blir det närsta helg, och jag kommer även på Torsdag att få börja på praktik!

Det kommer att bli lite skrämmande med praktik, men ack så kul! Så skönt att inte ha nått plugg utan bara köra radio och TV året ut!

Idag har jag inte gjort mycket alls, jag mådde inte bra i början på dagen, gissar på typ mensvärk, så då sjukanmälde jag mig från jobbet. Det har varit ganska mycket jobb känns det som, men det har varit kul! Förförsta gången gjorde jag Donkens kycklinghamburgare, och det var bara en som inte var nöjd! Tror jag hade glömt osten eller något... Och sen brände jag mig, Stort!

Men det har varit ett skönt lov!


Höstlov!

Visste ni att mellan sommarlovet och höstlovet är den längsta tiden man går i skolan, utan lov! Och jag har ju tyvärr inte bloggat sen jag började skolan - kanske för att jag inte har haft så mycket tid, eller inte haft lust. Men det spelar ingen roll.

Nu är det i alla fall höstlov och idag är en av dem få dagar jag inte har gjort nånting alls! Så det har jag lite ångest över. Annars det som händer på lovet är jobb, bio och passa småsyskon. Det är ett rätt bra lov. Bäst av allt är att jag kommer få min nya plattång snart! Den har kommit som ett paket från USA till coop extra, skulle åka och hämta den idag, men var tydligen nån timma för tidig så jag får hämta den imorgon. Den ska i vilket fall som helst vara sjukt bra och längtar så jag nästan dör att få prova den!

Imogon är det jobb och jag ska utbilda/handleda två nya personer som ska börja på donken, hehe, hoppas det går bra, det värsta som kan hända är väl att de vill sluta typ...

Aja, ska upp kl. 7 imorgon så ska sova nu, eller inom en timme. Puss o Kram!


RSS 2.0