I'm BACK!

Jag har ju en mycket fin blogg här så varför inte börja använda den?
Såg även till min förvåning att jag har nån då och då som kollar in den - i hopp om lite uppdatering.
 
Så, just nu är klockan fem på morgonen, har inte sovit något och detta på grund av att jag jobbat nätter. Jag ska gå upp om en och en halv timme, ska jag försöka somna eller ska jag kolla på en film? Alternativ 2 har är väl det jag överväger just nu.
 
Skall snart till jobbcoachen, eftersom jag inte vill jobba nätter på McDonalds. Idag, eller inatt så kom jag på vad jag faktiskt vill göra, vad jag vill bli, vad det skall bli av med mitt liv.
Jag har nog alltid velat det sedan jag var liten, jag har beundrat deras arbete och det verkar spännande. Normal lön, sköna normala tider och det inkluderar sommarlov... Du gissade rätt! Jag vill bli LÄRARE! ...och inom vilket ämne? Jag har alltid varit stolt över min kreativa sida, jag älskar det, så att få lära ut bild och form känns som en bra realistisk och rolig framtid för mig. Jag älskar barn och bild så det blir en perfekt kombination.
 
Nu när jag faktiskt vet vilket yrke jag vill ägna mina nästkommande 40 år, vad ska mitt första steg vara? Tänkte att jag skulle prata med någon som finns på jobbcoachningen. Jag hoppas de kan hjälpa mig.  Det här blir spännande....
 
Vad har hänt sedan sist? Det är lite över ett år sedan, jag har tagit studenten, som slutade med att jag inte har haft kontakt med en enda från min skola, men jag tänker mycket på den tiden, finns många studer jag saknade. Jag har varit i Grekland och Paris och vill gärna fortsätta utlandssemestrar, det är minnen för livet och jag skulle verkligen vilja upptäcka VÄRLDEN. Svergie suger, de är väl bra på sitt sätt, men det suger ändå.

Jag bor i Malmö och hyr i andra hand och är desperat efter ett förstahandskontrakt! Jag ÄLSKAR malmö!! Luften, havet, atmosfären, mat och kultur, trevliga och vänliga invånare, men har haft två cyklar på två månader som båda blivit stulna. Det suger.....
 
Sedan är det två STORA saker som har hänt, man kan säga som två förhållanden... hehe, Jag är döpt till Jehovas Vittne sedan 27 oktober och jag har en pojkvän, Jacob, som vi officiellt har varit tillsammans med sedan 1 november. Båda sakerna känns overkligt och stort för mig, och på ett sätt så känns det som jag kommer sumpa allt, att allt går neråt. Men det är dessa två saker jag aldrig tänker ge upp. Jag älska sanningen, Jehova och allt hopp och liv, jag älskar Jacob.
 
Nu vet ni allt, eller det mesta iallafall.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0